Se oli eräs maanantai, kun jälleen kerran tutkin kaupan gluteenittomien jauhojen hyllyä ja huomasin uuden tuotteen!
Pääsin siis oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni leipomaan kunnon korvapuusteja! Paketissa oli hyvät ohjeet, joita seurata. Koska en voinut laittaa taikinaan kananmunaa, korvasin sen parilla ruokalusikallisella rahkaa.
Annoin taikinan kohota reilusti lämpimässä vesihauteessa.
Kaulin taikinan pitkäksi levyksi leivinpaperin avulla (taikina ei tartu joka paikkaan) ja aloin levittämään päälle sokeria, sulatettua voita ja kanelia. Sen jälkeen pyörittelin levyn rullaksi.
Paistoin korvapuusteja uunissa aivan ohjeen mukaisesti ja puustit saivatkin mukavasti väriä pintaan!
Puustit maistuivat kuulema aivan tavalliselle pullalle, ainakin tuoreena! ;)
Ei muuta kuin testaamaan! ;)
Nami nami,pitäisi päästä maistamaan;)
VastaaPoista