Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! |
3 dl luontaisesti gluteenittomia jauhoja (esim. Semperin)
2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
1/2 dl perunajauhoja
1/2 purkkia rahkaa (eli noin 100g)
n. 3dl raastettua porkkanaa
150 g sulatettua voita
Ensimmäiseksi sekoitetaan kaikki kuivat aineet hyvin keskenään. Seuraavaksi lisätään sulatettu voi ja raastettu porkkana sekaan.
Kakun täytyy antaa jäähtyä hyvin ennen kuin siihen voi laittaa kuorrutteen.
Kuorrute:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sulaa margariiniä tai voita
1 dl tomusokeria
Sitten vain maistelemaan! ;)
Rentouttavaa viikonlopun jatkoa sinne! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti