Täällä sitä eletään muuttolaatikoiden ja -säkkien keskellä! Laatikoita on ilmestynyt lisää ja hyllyt vain tyhjenee. Vaikka avaimet saadaan vasta viikon päästä, on ollut mukavaa ja järkevääkin jo aloittaa pakkaamista -eihän sitä aivan hetkessä tee! Kirpparisäkkiin on myös ehtinyt jo kertyä hirmuinen määrä tavaraa!
"Nothing tastes like a Chiquita" |
Tänään on kuitenkin oltu vapaapäivämielellä! On herkuteltu, katsottu elokuvaa ja vähän pakkailtukin. Pulled pork on kyllä yksi uusimmista suosikeistamme! Oi että se on hyvää ja kuinka näppärä tehdä! Tämä menu kuuluukin poikaystävän bravuureihin. Ostimme porsaan kassleria, josta ruoka syntyi.
Liha tulee ottaa lämpiämään noin tuntia ennen uuniin laittamista. Sillä välin myös uuni kuumennetaan noin 125 asteeseen. Lihaköntti kääritään tuplasti folioon ja annetaan olla uunissa sellaisenaan ainakin viisi tuntia! Tämän jälkeen napattiin perunat uuniin ja liha aukaistiin paketista. Seuraava toimenpide onkin oleellisin, mistä ruoka on saanut nimensäkin. :D Vaikkapa esimerkiksi parilla haarukalla liha revitiin pieneksi. Tässä vaiheessa liha on jo ollut niin kauan uunissa, ettei sen repiminen ole kovinkaan työlästä, päinvastoin se suorastaan hajoaa käsiin. Vähän voi lorauttaa paistolientä sekaan ja suolaa päälle. Halutessaanhan siihen voi lisätä vaikka millaisia kastikkeita. Suosittelen! KIITOS. NAM.
Jälkiruuaksi minä puolestani tein lemppariohjeellani mustikkarahkapiirakkaa.
Tämän annoksen jälkeen en hetkeen käynyt ruokakaapeilla. :D Ja ainiin, kellot siirtyvätkin jo ensi yönä! Talvi tulee. Joko voi virallisesti alkaa kuuntelemaan joululauluja? ;)
Ei vielä mitään joululauluja, eihän ole edes marraskuu. :D
VastaaPoistaAi eikö? :D Täällä tunnuttiin kyllä olevan samaa mieltä! ;)
VastaaPoista